KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

Magasabb minősítést kapott a Dachser

Magasabb minősítést kapott a Dachser

A Dachser Food Logistics üzletága eleget tett a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány Logisztikai (IFS Logistics Standard) 2.2 verziója által támasztott követelményeknek a legutóbbi auditálás során. A tanúsítvány igazolja a vállalat magasabb szintű élelmiszer-biztonsági és -védelmi eljárásait és minőségi szolgáltatásait.

A nemzetközileg elismert és elfogadott szabvány meghatározott minőségi és biztonsági követeléseket fogalmaz meg, amelyek meglétét szigorú ellenőrzés során vizsgálják meg. A tanúsítvány megléte garantálja, hogy az adott vállalat eleget tesz a komplex követelményrendszernek: többek között teljesülnie kell bizonyos törvényi szabályozásoknak, élelmiszer-biztonsági lépéseknek. A tanúsítvány lefedi a teljes ellátási lánc logisztikai folyamatát, amelyben a Dachser sikeresen előrelépett, így a szakértők ,,Foundation” szintről ,,Higher” fokozatra minősítették a szolgáltatót.

A Dachser Food Logistics üzletága évről évre bővül és fejlődik, egyedülálló megoldásokat biztosít az élelmiszeriparban tevékenykedő ügyfelek számára, legyen szó akár az élelmiszer-kiskereskedelmi szektorról vagy a gasztronómia egyéb területeiről. A nagy múltú német székhelyű vállalat Food Logistics üzletága kiemelkedő teljesítményt nyújt többek között a hőmérséklet-érzékeny termékek, illetve a tartósított élelmiszerek hatékony mozgatásában is. ,,Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Dachser ismét szintet lépett, és ezt egy magasabb szintű tanúsítvánnyal is elismerték. Fontosnak tartjuk, hogy üzletágunknál az élelmiszerek szállítása a lehető legkörültekintőbb és legbiztonságosabb módon történjen” – értékelte az eredményt Darvasi Árpád, a Food Logistics üzletág vezetője.