Az AsstrA Grúziában

Az AsstrA Grúziában

Az ukrajnai háború felgyorsította az AsstrA-Associated Traffic AG stratégiai terjeszkedési terveinek megvalósítását, amelyek a vállalatcsoport első grúziai irodájának megnyitását irányozták elő.

Az AsstrA ukrán munkatársai, akik Kijev elhagyására kényszerültek, azonnal kész csapatot alkottak a vállalatcsoport új irodájában, a grúz fővárosban, Tbilisziben. Az új iroda 2022. április 6-án kezdte meg működését. Az ügyfelek és partnerek számára kínált szolgáltatások között megtalálható a légi, tengeri és vasúti szállítás, valamint az alkoholos termékek, illetve nehéz, túlméretes, ömlesztett és folyékony rakományok szállítása.

Az AsstrA Georgia csapata szállítási és logisztikai szolgáltatásokat nyújt elsősorban a kohászat, az olajkitermelés és -finomítás, az autóipar, a műtrágyagyártás, az építőanyag-előállítás, a mezőgazdaság, az alkoholos italok, a high-tech és az egészségügy területén tevékenykedő ügyfelek számára.

„Grúzia kulcsfontosságú helyet foglal el a globális logisztikai térképen, mivel az áruk az országon keresztül áramlanak Európa és Közép-Ázsia, valamint Kína és a Perzsa-öböl között. Vállalatként egyik alapelvünk, hogy közel maradjunk ügyfeleinkhez. Új tbiliszi irodánk segítségével az AsstrA csapata jobban megérti majd a helyi piacot, valamint az ottani ügyfeleink és partnereink igényeit” – mondta Nataliya Demchenko, Ukrajna és Grúzia country menedzsere.