NavigátorVilág – Dunai hajózás online konferencia

A UPS új szolgáltatást indít el Európában

A UPS elindította UPS Express Critical® elnevezésű szolgáltatását, mely olyan speciális bánásmódot igénylő, ámde időérzékeny szállítmányok célba juttatására szolgál, mint például egy repülőalkatrész, vagy egy műtéthez elengedhetetlen sebészeti eszköz. A szolgáltatás alapját egy a nap minden órájában elérhető ügyfélkapcsolati központban dolgozó UPS csapat képzi, mely a megkeresést követően felméri a szállítási lehetőségeket és egy olyan megoldást dolgoz ki, mely megfelel az ügyfél szállítási idővel és költségekkel kapcsolatos igényeinek.

A UPS Express Critical® szolgáltatás opciós megoldásaként választható egy dedikált személyes kiszállító, aki kézi kézbesítéssel (handcarry) kereskedelmi repülőjáraton szállítja le a küldeményt.

A UPS Express Critical® Európában a következő szolgáltatásokat nyújtja majd:

  • Légi szállítóeszköz-bérlés, akár nagyobb teherszállító repülők bérlése is túlméretes küldemények számára
  • Háztól házig szolgáltatás szinte bármilyen méretű küldemény esetén
  • Leszállópályán történő átvétel:a küldeményt a kézbesítő a leszállópályán veszi át, így a tranzit idő jelentősen felgyorsul
  • Különleges kialakítású járművek a háztól házig való szárazföldi kiszállítás végrehajtására Európán belül
  • Fokozott biztonsági és biztosítási szolgáltatás a UPS Capital szolgáltatáson keresztül.

Az ügyfeleket naprakész szállítási „mérföldkövekkel” kapcsolatos információk segítik a gyors reagálásban és döntéshozatalban. Emellett egy non-stop elérhető telefonos ügyfélkapcsolati csapat, internetes szállítási kezelőfelület, személyre szabható riportok és riasztások, előre elkészített szállítási dokumentáció és a küldemény érkezésének előrejelzése támogatja őket az ellátási lánc láthatósága terén.