A Prologis befejezte egy 42.000 négyzetméteres BTS épület fejlesztését az Agata számára

A Prologis Inc bejelentette, hogy befejezte egy 42.170 négyzetméteres built-to-suit (BTS) épület fejlesztését hosszútávú ügyfele, az Agata számára, a Prologis Park Piotrków II területén.

Minden  szempontból az irányelveinknek megfelelően alakították ki az új épületet, amely fő  elosztóközpontunkká válik a régióban.” – mondta Grzegorz Ćwik, az Agata ügyvezetője.

Az új “A”osztályú épületben a fenntarthatóságot támogató innovatív megoldásokat is alkalmaztak, mint például az energiatakarékos LED világítás tartószerkezethez történő igazítása, ami lehetővé teszi az ügyfél számára a raktártér rugalmas kialakítását. A legújabb, okos-fogyasztásmérő rendszerek segítik az energiafelhasználás optimalizálását az épületben, és további költségcsökkentésre teremtenek lehetőséget.

A Prologis Park Piotrków II jelenleg két, összesen 59.700 négyzetméteres épületből áll, Piotrków Trybunalski külvárosi részén, 40 kilométerre a közép-lengyelországi piac központjától, Łódźtól. A park két fontos kereskedelmi útvonal csomópontjában található: az A1/E75 autópálya Észak- és Dél-Lengyelországot, a 8/E67 gyorsforgalmi út pedig Prágát és a sziléziai agglomerációt, valamint Varsót köti össze Białystokkal és Vilniusszal.