Megnyílt a Schenker  Vámudvar Szigetszentmiklóson

Sikeresen lezárultak az előkészületek, és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal együttműködésével augusztus elején megnyitotta kapuit a Schenker Vámudvar Szigetszentmiklóson.

A Vámudvar megnyitásával a Schenker Kft. célja az, hogy valamennyi szállítmányozáshoz kapcsolódó tevékenységet egy kézből és helyszínről biztosítson ügyfeleinek. Ezzel is gyorsítva az ügyfelek kiszolgálásának sebességét, a magyarországi vámkezelések jogszabályi folyamatainak betartásával, megmutassa a helyben történő vámkezelések előnyeit.

A Schenker Kft. a NAV-al együttműködve kellemes környezetben várja ügyfeleit, ahol az érdeklődők közvetlenül tehetik fel kérdéseiket a szakembereknek. Közös cél, hogy érthető, gyors, szakszerű vámügyi szolgáltatásokkal, megbízható ügyintézést biztosítsanak, és ebből adódóan növekedjen a magyarországi vámkezelések száma az európai vámkezelésben létrejött versenyben.

A vámudvar megmutatja arra vonatkozó igényünket és ambíciónkat, hogy a szállítási és logisztikai szakmában a digitális üzleti modellek előmozdítója legyünk ügyfeleink számára. Ez is jelzi, hogy a DB Schenkernél komolyan gondoljuk az innovációt. Cégünk pénzt fektet be minden olyan tevékenységbe, ami előmozdítója a logisztika jövőjének.” – mondta el Vásárhelyi Árpád, Schenker Kft. ügyvezetője.

További információk a Vámudvar szolgáltatásairól a Schenker Kft. honlapján, az alábbi az alábbi linken találhatók.