Szakmai állásbörze a NavigátorVilág Expón

Szakmai állásbörze a NavigátorVilág Expón

Igazodva a piaci trendekhez az idei évben ismét szakmai állásbörzét hirdetünk szaklapkiadónk éves speditőrrendezvényén, a NavigátorVilág Expón.

A kétnapos konferencia és kiállítás immár 20 éve szolgál irányadó fórumként a szállítmányozók számára. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg, amelyre a választ is az e tevékenységet végzőknek kell megtalálni a fuvarozócégekkel közösen. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk, ahol az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdaság- és közlekedéspolitikai piaci környezetet is elemezzük.

A konferencia kísérőrendezvényén, a szakmai állásbörzén többek között sofőr, targoncás, raktáros, fuvarszervező, operátor, mozdonyvezető, kocsivizsgáló, informatikus, adminisztrátor állásokat kínálnak neves kiállító partnereink. Az idén a teljesség igénye nélkül már a következő cégeket tudhatjuk a kiállítók között: Kühne + Nagel, Masped Logisztika, DHL, Rail Cargo Hungaria, Ekol, MMV. Az érdeklődő diákokat partnereink HR-szakemberei tanácsadással, önéletrajzírással és személyiségteszttel várják!

Ebben az évben újdonság, hogy délután 14 órától buszokat indítunk a Budapesti Szabadkikötőbe, ahol egy vezetett látogatás keretében lehet megismerkedni egy intermodális logisztikai központ mindennapi életével, az ipari parkban működő cégek tevékenységével, és gyakorlati valóságában lehet megtapasztalni egy logisztikai központ felépítését. Nagyon bízunk benne, hogy ez a kiegészítőprogram is hasznos ismeretekkel szolgál az Állásbörzén résztvevők számára.

Időpont: 2019. november 19. (kedd) 9.00–14.00
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)

Buszos logisztikaiközpont-látogatás: 14.00 órától a hotel parkolójából a Csepeli Szabadkikötőbe.

A szakmai állásbörzére erre a linkre kaatintva jelentkezhet!