Keressük Magyarország legjobb kamionsofőrjét!

Keressük Magyarország legjobb kamionsofőrjét!

Az ,,5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonságis verseny verseny főszervezői, a NiT Hungary és az ORFK-OBB újabb okot adnak arra, hogy a magyar kamionsofőrök jelentkezzenek a versenyre. A 2019-es Magyarország legjobb kamionsofőrje 2 millió forintot vihet haza, miután a legkiválóbbként sikerül teljesítenie a verseny három részének, az online selejtező, az elődöntő és végül a döntő feladatait.

Az eddigi nyertesek – összesen négy magyar kamionsofőr, akiket külön-külön interjúban mutattak be a szervezők, ezeket a Híreknél olvashatják el – bebizonyították, hogy egy kis bátorággal, lelkesedéssel, felkészüléssel és mindezek mellett munkaszeretetükkel képesek az élvonalból is a legjobbá válni.

Ők biztosan ismét jelentkeznek a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő közlekedésbiztonsági versenyre. Nem csak a kamionsofőröknek, de a magyar munkáltatóknak is lehetőségük van a legjobbnak ítélt munkavállalóik benevezésére a versenyre. A nevezési időszak június 14-én indult és augusztus 11-én ér véget. A magyar árufuvarozói szakma rangos megmérettetésére már közel hatvan kamionsofőr jelentkezését fogadták be szervezők. Az idei nevezők között pedig már egy hölgyet is köszönthetünk. A szervezők fontosnak tartják, hogy a versennyel a női kamionsofőröket is megszólítsák mint a szakma szerves részéhez hozzátartozó és egyenrangú munkavállalókat.

A 2019-es ,,5 tengelyen-biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versenyre ide kattintva jelentkezhetnek ingyenesen a bátor kamionsofőrök.

Az elméleti felkészülést a már jól ismert heti gyakorlóteszttel támogatják a szervezők, amit ide kattintva tölthetnek ki a kamionsofőrök. Az első hét gyakorlótesztje június 11-én került ki és 10 héten keresztül készülhetnek az újabbnál újabb GKI kérdésekből álló teszttel.

A versennyel kapcsolatos további információkról a verseny honlapján olvashatnak.