Új logisztikai központ

Új logisztikai központ

Megnyílt augusztusban a GYSEV CARGO új logisztikai központja Mosonmagyaróváron, 18 ezer négyzetméteres raktárterületen. A fejlesztés jelentős mérföldkő a társaság logisztikai ágazata számára, mivel eddig Sopron határain kívül nem végeztek raktár-logisztikai tevékenységet.

Az új telephely megnyitását az tette szükségessé, hogy a GYSEV CARGO által használt soproni raktárterületek teljes egészében megteltek, és a megbízói igények az elmúlt évek pozitív tapasztalataira épülve folyamatosan növekedtek.

A CTP csoport tulajdonában lévő ingatlant hosszú távú bérleti szerződés alapján üzemelteti a vállalat, a VELUX csoport részére nyújtva logisztikai szolgáltatást. Több – az európai logisztikában is meghatározó – pályázó közül a VELUX csoport a GYSEV CARGO ajánlatát értékelte a legjobbnak, és választotta ki a megnövekedett raktározási igényeinek kielégítésére.

A modern épület 2 csarnokában egyszerre 15 kamion fogadására van lehetőség, az áruforgalmat rámpakiegyenlítővel ellátott dokkolókapuk biztosítják. A tűzvédelemről a teljes területet lefedő sprinklerrendszer gondoskodik.