Közlemény a KözlekedésVilág szaklap megjelentetésében bekövetkezett változásról

Tisztelt Olvasónk, Partnerünk!

A NavigátorVilág és KözlekedésVilág szaklapok kiadója, a CARGO Közlekedési Kft. úgy döntött, hogy közlekedéspolitikai, közösségi közlekedési fókuszú szaklapunknak, a negyedévente megjelenő KözlekedésVilágnak a 2019. évi 2. (nyári) és 3. (őszi) lapszáma a cargo szaklapunk, a NavigátorVilág mellékleteként jelenik meg a júniusi lapszámtól kezdve, kísérletképpen.

Az előfizetői és hirdetési igényeket figyelembe véve, a két lap nagyarányú keresztolvasottsága miatt döntöttünk így, tekintettel arra, hogy a logisztikában dolgozók jelentős része érdeklődéssel olvassa a közlekedéssel kapcsolatos cikkeket, kiemelt figyelmet fordítva a környezetvédelmi, fenntarthatósági aspektusokra – mely kihívások a személyközlekedés és árufuvarozás tekintetében nem is térnek el annyira jelentősen egymástól.

Ha az olvasóink körében kedvező fogadtatásra talál ez a kezdeményezés, a NavigátorVilág 2020. évi lapszámainak akár mindegyikébe lehet KözlekedésVilág melléklet, az egy évnyi cikkmennyiség így nem 4, hanem 10 lapszámban jelenne meg.

Reméljük, az új koncepciónk elnyeri tetszését, és – ha eddig nem tette volna – előfizet lapjaink második félévi lapszámaira! A NavigátorVilág 2019. második félévben megjelenő 5 és a KözlekedésVilág 2019/4. számát együttesen (bruttó) 5000 forintért rendelheti meg kiadónk honlapján, a www.kozlekedesvilag.hu/elofizetes/ címen.

Üdvözlettel:

Machos Ferenc

ügyvezető igazgató