NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Nagy teljesítményű villámtöltőt telepítettek a Reál üzletlánc telephelyére

Egy több töltőből álló, az e-autósok igényeit példaértékűen kiszolgáló állomást létesített az MVM Partner Zrt. és a Reál Hungária Kft. a fővárosban, az üzletlánc Kondorosi úti telephelyén.

Az energetikai társaság ezzel letelepítette harmadik villámtöltőjét is. Az így kialakított több töltőből álló csomóponton egyszerre akár 6 gépjármű is tölthető. Az MVM Partner Zrt. és a Reál Hungária Kft. együttműködése keretében az üzletlánc telephelyén egy nagy teljesítményű villámtöltő létesült, amelynek segítségével akár 20-30 perc alatt 80-90 százalékos töltési szint érhető el.

A Reál Hungária Kft. tervei szerint a Kondorosi úti telephelyen valósítja meg a hálózat legmodernebb, legnagyobb, a jövő elvárásainak is maradéktalanul megfelelő új szupermarketjét. Az üzlet kialakítása során a ma elérhető újszerű technikai megoldások számos elemét használja fel az üzletlánc, ennek része a „jövő közlekedési formáját” kiszolgáló töltő HUB kialakítása is.

„A Reál célja, hogy egy európai szintű modern szupermarketet hozzon létre a 11. kerület frekventált részén. A szupermarket a ma legkorszerűbb technológiák felhasználásával kerül kialakításra” – mondta el Kujbus Tibor, a Reál ügyvezető igazgatója.

TermékMix