NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A megújult GEFCO új ambíciói

A megújult GEFCO új ambíciói

 

A GEFCO bemutatta a vállalat megújított arculatát, új logóját és szlogenjét, miközben új jelmondatot is választott: „Partners, unlimited”. A vállalat célja, hogy megerősítse partnereivel az együttműködést, továbbá a folyamatos nemzetközi növekedésre és innovatív megoldásokra való törekvést a gyorsan változó piacon.

A tulajdonosi szerkezet 2012. évi megváltozása óta a GEFCO megerősítette széles körű tevékenységét, amely a közúti, légi, vasúti és tengeri áruszállítástól a 4PL, azaz a logisztikai rendszerintegrátori szolgáltatásokig terjed. A GEFCO ügyfeleinek ígért szolgáltatása mentesíti őket a logisztikai terhektől, illetve támogatást nyújt abban, hogy az egyszerű ellátási láncuk hozzáadott értékkel bíró értéklánccá alakuljon. Ezt szem előtt tartva a vállalat olyan új tevékenységeket, szolgáltatásokat fejlesztett ki, mint például a GEFCO Industrial Services, amely az ügyfelek gyártási üzemeiben magas értékű moduláris alközponti munkákat kezel.A vállalat diverzifikálta és bővítette autóipari ügyfélportfólióját is, miközben fenntartotta jelentős volumenű együttműködését legrégebbi partnerével, a PSA-val.

Annak érdekében, hogy még jobban megértse és azonosítani tudja az üzleti sikereinek legfontosabb építőelemeit, a sikerek „DNS-ét”, a vállalat két éven át tartó, átalakulási és arculatváltási projektet fejezett be most.

LucNadal, a GEFCO igazgatótanácsának elnöke: „A nyitottságunk, valamint a partnereinkre való odafigyelés és a tőlük való tanulás képessége jelenti azt a pluszt, amivel közös sikereinket elérhetjük. Mindezt megújult arculatunk is tükrözi, az új logóval és szlogennel. A márkanévvel ellátott sárga keret a világra nyitott ablakot jelképezi, míg új szlogenünk, a „Partners, unlimited” kifejezi ambíciónkat és jövőképünket.”