A GEFCO új, egészségügyi-szektorra szakosodott raktárat nyit az Egyesült Királysásgban

Az ipari logisztika területén globális szereplőnek számító és az autóipari logisztikában vezető szerepet betöltő GEFCO Csoport megnyitotta a harmadik, élettudomány és egészségügyi, hőmérsékletszabályozással ellátott raktárát. Az Egyesült Királyságban található új üzem közel található a londoni Heathrow reptérhez és tovább bővíti a GEFCO Frankfurtban és Amszterdamban található raktárainak kapacitását.

Az új, 15 ezer négyzetméteres csarnok megnyitásával a GEFCO árufuvarozási üzletága megszilárdítja és bővíti szakértelmét az élettudományi és egészségügyi szektorban. A létesítményt úgy alakították ki, hogy megfeleljen a gyógyszeripari termékek szállítására vonatkozó legmagasabb követelményeknek, így például különböző hőmérsékletű raktárterületekkel rendelkezik: szobahőmérséklet (15 ° C – 25 ° C), hűvös (2 ° C – 8 ° C), és fagyasztó részleggel (-25 ° C – -15 ° C).

„Szolgáltatási körünket bővítettük azzal, hogy rendelkezünk a nagykereskedelmi forgalmazói engedéllyel, mely ügyfeleink számára azt bizonyítja, hogyugyanazon szabványokat alkalmazva dolgozunk, mint ők” – mondta Josette Wells, a GEFCO Forwarding Quality & Compliance igazgatója. A nagykereskedelmi forgalmazói engedély lehetővé teszi, hogy az új létesítményben a logisztikai és szállítási szolgáltatások részeként emberi gyógyászatra és állatorvosi célra szánt gyógyszereket, valamit orvostechnikai eszközöket tároljanak.

Az új egység magas biztonsági feltételekkel működik, beleértve a légi teherszállításra irányuló helyszíni röntgenfelvételek elvégzését és a 24 órás folyamatos megfigyelést is. Az új központ GDP* – kompatibilis és ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezik.