NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Kinevezések a DAF igazgatótanácsában

Október 1-jei hatállyal szervezeti változások lépnek életbe a DAF Trucks N.V. igazgatótanácsán belül.

Harry Wolters, Jos Habets és Harald Seidel

Harry Wolters urat előléptetik európai értékesítési igazgatóvá. Harry Wolters 1996-ban csatlakozott a DAF csapatához. Egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be, többek között az eindhoveni tehergépkocsi-gyár igazgatójaként és az emberi erőforrások igazgatójaként is tevékenykedett, majd 2014 októberében kinevezték jelenlegi tisztségébe operatív igazgatónak. Harry Wolters az eindhoveni egyetemen üzletfejlesztési egyetemi diplomát szerzett, 2017-ben pedig elvégezte a Stanford Executive Program képzését. Harry Wolters új pozíciójában is a DAF igazgatótanácsának tagja marad.

Jos Habets urat kinevezik operatív igazgatónak. Ő 1998 óta dolgozik a DAF-nál. Jos Habets számos pozíciót töltött már be, egyre nagyobb felelősségi körökkel, például vállalati gazdasági vezetőként és a DAF Csoport kontrollereként is dolgozott, mielőtt 2010-ben előléptették pénzügyi igazgatóvá, és bekerült az igazgatótanácsba. Jos Habets az eindhoveni egyetemen kapott üzletfejlesztési egyetemi diplomát.

Harald Seidel urat előléptetik pénzügyi igazgatóvá. Harald Seidel 2001 óta erősíti a DAF csapatát. Sokféle, egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciót töltött be azóta, így a PACCAR Parts Europe kontrollereként, valamint a marketing és értékesítés kontrollereként is tevékenykedett, majd 2016-ban kinevezték jelenlegi munkakörébe a Cégcsoport kontrollerének. Harald Seidel vállalat-gazdaságtanból egyetemi diplomát szerzett a tilburgi egyetemen, majd posztgraduális képzésben vállalati számvitel és pénzügyi menedzsment területen is diplomázott.