Utazás, szállás és repülőjegy is foglalható az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az Eurotours Internationalnek termékeit kínálják a magyar piacon.

Az ALDI DÉL, amelyhez az ALDI Magyarország is tartozik, több országban is kínál turisztikai termékeket ügyfelei számára: Németországban, Ausztriában és Svájcban is elérhetők már az online foglalható utazások és szállások. 2017. szeptember 21-étől az ALDI Magyarországon is elindítja ezt a szolgáltatást: a www.aldi-utazas.hu weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből.

Az ALDI Utazás bevezetése egy újabb fontos mérföldkő az ALDI Magyarország életében: az élelmiszerek és non-food termékek mellett immár egyéni és csoportos utazások is vásárolhatók online, továbbá a világ több ezer hoteljének szobái foglalhatók rajtunk keresztül.” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

A magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus utakat és szezonális ajánlatokat kínálunk. Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon. Az utazásukat idejekorán megtervezők extra kedvezményekre számíthatnak tőlünk.” – mondta Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója.

 

Az ALDI Utazás kínálatában három termékcsoport szerepel. Az első termékcsoport a saját márkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az ALDI kínálatában érhetők el, továbbá rendkívül kedvező, akciós áron foglalhatók. Az Eurotours folyamatosan fejleszti a kizárólag az ALDI Utazás magyarországi kínálatában elérhető külföldi és belföldi utazásokból álló termékeket, hetente tucatnyi új út kerül be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az ALDI akciós újságjában is megtalálható lesz.

A másik termékcsoport az ALDI teljes utazási kínálata, amely az ALDI Dél németországi, ausztriai, szlovéniai és svájci leányvállalatainál is azonos.

A rugalmas egyéni és csoportos utazás lehetőségét megteremtő, az oldalon közvetlenül elérhető szállásfoglalás alkotja a harmadik termékcsoportot, amelyben a világ mintegy 55 000 hoteljének kínálata szerepel. A hagyományos szállásközvetítő szolgáltatókkal ellentétben az ALDI Utazás itt is többet nyújt kevesebb pénzért: amennyiben az utas a lefoglalt szállással kapcsolatban az utazás során bármilyen segítséget igényel, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésére. A szállások mellett pedig repülőjegyek is elérhetők a kínálatban – áll a sajtóközleményben.