Rendezvények 2017

HajózásVilág konferencia – galéria, prezentációk letöltése
A HajózásVilág konferencia a Dunára közlekedési útvonalként tekintő társaságok, szervezetek, intézmények eseménye. Az előadások során a hajózási útvonal jogi és stratégiai aktualitásairól szólnak. A rendezvényen elsősorban a hajóstársaságok, a kikötők üzemeltetői, valamint a hajózással is foglalkozó szállítmányozó társaságok vesznek részt.

KözlekedésVilág konferencia – galéria, prezentációk letöltése
A KözlekedésVilág szaklap idei konferenciájának szinte összes előadása a közösségi közlekedés globálisan is legjellemzőbb tendenciáját, a károsanyag kibocsátás csökkentésének lehetőségeit járja körül a városi és részben az elővárosi közlekedésben a téma legfontosabb szakmai és szakpolitikai döntéshozóinak előadásában.

Bajai Gabona Partnerség Találkozó – 2017. június 7-8.
A Bácska hagyományosan az agrárium központja. Megfelelő hely Magyarország legnagyobb agrárkikötője a lebonyolításnak, ahol rövid, frappáns szakmai előadásokat tartanak a résztvevők saját szakterületükről, problémáikról, jobbító szándékú javaslataikról. A kampánymunkák előtt mindenki tájékozódhat a várható termésről, feldolgozói, szállítói kapacitásokról, eladói-vevői szándékokról, árakról. Kiváló lehetőséget nyújt a résztvevőknek, hogy egy helyen gyakorlatilag minden érintett partnerükkel személyes tárgyalásokat folytathassanak.

Duna–Fekete-tenger Csatorna Magyarországi Partnertalálkozója – 2017. szeptember 7. (csütörtök) Budapest Hajó
Tekintettel a csatorna jelentős forgalmára, a Duna–Fekete-tenger hajózható csatornát kezelő részvénytársaság továbbfejleszteni szándékozik a magyarországi marketingtevékenységét és partnereit meghívni egy jelképesen a Dunán szervezett rendezvényre. Ennek során közvetlenül tudja ismertetni a tevékenységét, találkozhat a partnereivel és új együttműködési lehetőségeket tárhatnak
fel közösen.

A Trieszti Kikötő Partnertalálkozója – 2017. szeptember 27. (szerda) Budapest Music Center
Az Európa szívében található Trieszti Kikötő nemzetközi csomópontja a középés kelet-európai, dinamikusan fejlődő piac földi és tengeri kereskedelmének egyaránt. A kikötő képviselői tisztelettel meghívják jelenlegi és jövőbeli partnereiket, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy rövid konferencia erejéig, amelyet egy kötetlen ebéd követ majd. Az eseményen a résztvevőknek alkalma nyílik betekintést nyerni Trieszt jövőbeli terveibe, ezenkívül a rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a szakma meghatározó személyiségeivel találkozzanak és fontos üzleti kapcsolatokra tegyenek szert.

KözútVilág konferencia – 2017. október 4. (szerda) – Aquaworld Resort Budapest
A közúti árufuvarozásban a nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémákkal szembesül a mindennapi üzletmenetben. Ezt közös nevezőre hozni szinte lehetetlen. Így egy „hagyományos” konferencia helyett e piaci szereplőknek olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerülhet megvitatásra – a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

A Constantai Kikötő Napja – 2017. október 12.
A Constantai Kikötő 11. alkalommal rendezi meg a Constantai Kikötő Napja Budapesten című konferenciát és üzletember-találkozót. Tekintettel a széles magyar partneri körre, a tonnában mért összforgalom szerint piacvezető pozícióra a társaság – Európa dobogós gabonakikötőjeként – ebben az évben korszerűsít a rendezvény struktúráján.

NavigátorVilág konferencia – 2017. november 8–9. (szerda–csütörtök)
A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg, melyre a választ is az e tevékenységet végzőknek kell megtalálni a fuvarozó cégekkel közösen. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik ez a kétnapos rendezvény, ahol az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdaság- és közlekedéspolitikai piaci környezet is bemutatásra kerül.