Rendezvények

Aktuális rendezvénynaptár

Vasúti VezetékVilág konferencia – 2018. május 29. (kedd)
A Vasúti VezetékVilág a vasúti biztosítóberendezési szakma egyetlen szaklapja, melynek égisze alatt szervezzük meg a biztosítóberendezési szakmai napot, Vasúti VezetékVilág konferencia néven. A szakmai nap fókuszában a LED-optikák vasúti alkalmazása áll, melyről hét szállító mellett a feltétfüzet kialakítói és a LED-ek elektrotechnikájának tanúsítói előadást tartanak. A konferencián elsősorban a MÁV Zrt. mérnöki szintű biztosítóberendezési szakemberei vesznek részt, mellettük a BKV, GYSEV mérnökei, a tervezéssel, tanúsítással, kivitelezéssel foglalkozó szakemberek az esemény célközönsége.

KözlekedésVilág konferencia – 2018. június 6. (szerda)
A közösségi közlekedés „zárt világába” ad betekintést a KözlekedésVilág konferencia. A belföldi piacnyitásra való felkészülés a kormányzat kiemelt célja, az erről való szakmai párbeszéd egyik fóruma ez a rendezvény. A konferencia egyik aktualitását a bürokráciacsökkentés érdekében újragondolt intézményi környezet jelenti, amelynek tapasztalatairól elsők között lesz itt mód véleményt cserélnie a piaci szereplőknek és a kormányzat képviselőinek.

Bajai Gabona Partnerség Találkozó – 2018. június 7. (csütörtök)
A Bácska hagyományosan az agrárium központja. Magyarország legnagyobb agrárkikötője megfelelő helyszíne a konferenciának, ahol rövid, frappáns szakmai előadásokat tartanak a résztvevők saját szakterületükről, problémáikról, jobbító szándékú javaslataikról. A kampánymunkák előtt mindenki tájékozódhat a várható termésről, feldolgozói, szállítói kapacitásokról, eladói-vevői szándékokról, árakról. Ez a fórum kiváló lehetőséget nyújt a résztvevőknek, hogy egy helyen gyakorlatilag minden érintett partnerükkel személyes tárgyalásokat folytathassanak.

KözútVilág Expo – Szakmai konferencia és kiállítás – 2018. október 3. (szerda)
A közúti árufuvarozásban a nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémákkal szembesül a mindennapi üzletmenetben. Ezt közös nevezőre hozni szinte lehetetlen. Így egy „hagyományos” konferencia helyett e piaci szereplőknek olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle
igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerülhet megvitatásra – a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

NavigátorVilág Expo – Szakmai konferencia és kiállítás – 2018. november 20-21. (kedd-szerda)
A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg, amelyre a választ is az e tevékenységet végzőknek kell megtalálni a fuvarozócégekkel közösen. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik ez a kétnapos rendezvény, ahol az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdaság- és közlekedéspolitikai piaci környezet is bemutatásra kerül.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat.

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu