NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A GEFCO új ügyvezető alelnököt nevez ki

A GEFCO Csoport Anthony Gunnt nevezi ki a GEFCO szállítmányozási részlege vezetőjének. Gunn a Végrehajtó Bizottság tagja.

A logisztikai ágazatban eltöltött több mint 25 év alatt Anthony Gunn jelentős hatású projekteket hajtott végre a szektor európai, egyesült államokbeli és ázsiai szegmensében. E projektek skálája az e-kereskedelmi áruvisszavételi központok létesítésétől és működtetésétől az USA-beli élettudományi laboratóriumok pótalkatrészekkel való ellátásán át az ázsiai kiskereskedő-ellátásig terjedt.

Anthony Gunn küldetése a GEFCO-nál abban áll, hogy megerősítse a szállítmányozási tevékenység profitnövekedését, egyúttal előmozdítsa a GEFCO globális szereplői pozícióját az ipari logisztika piacán.

„Örülök, hogy a GEFCO-hoz, az autóipari és ipari logisztika egyik vezető vállalatához csatlakozom, amely különös szakértelemmel rendelkezik a globális szereplőkkel kötött hosszú távú együttműködések kiépítése terén” – mondta Anthony Gunn, a Szállítmányozási Részleg új ügyvezető alelnöke. „Rengeteg szinergikus lehetőséget látok a GEFCO-n belül, amelyből profitálhatnának az ügyfeleink, ilyen például stratégiai folyosók fejlesztése és a digitalizáció előmozdítása. Teamjeink elkötelezetten törekszenek arra, hogy az ügyfelek ellátási láncait jobbá tegyék, valamint támogassák a növekedésüket és versenyképességüket.”

A GEFCO Csoport

A GEFCO gyártó cégek logisztikai rendszereinek tervezését és kivitelezését kínálja, amivel hozzáadott értéket nyújt ügyfelei számára, és növeli versenyképességüket. A vállalat ügyfelek részére biztosított minőségi szolgáltatása a GEFCO elmúlt 65 év során szerzett szakértői tapasztalatán alapul, különösen az autógyártás iparágában, amely egyike a legösszetettebb és legnagyobb kihívást jelentő szektoroknak. A GEFCO 150 országban van jelen szerte a világon, Európában pedig a tíz legnagyobb vállalati csoport egyike. 2015-ben 4,2 milliárd eurós forgalmat ért el, és jelenleg 12 000 munkavállalót foglalkoztat. A világszerte több mint 300 egységgel rendelkező GEFCO Délkelet-Ázsiában, Közép- és Kelet-Európában, a Balkánon, Kelet-Ázsiában és Dél-Amerikában folytat üzleti tevékenységet.