NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A Wizz Air öt neves egyetemmel kötött partnerségi megállapodást

A Wizz Air új partnerségi megállapodást jelentett be a régió öt egyetemével. A Wizz Air budapesti sajtótájékoztatóján Diederik Pen, a légitársaság ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója, továbbá a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a lengyelországi Chelm Állami Egyetem, az Észt Repülési Akadémia és a litván Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem képviselői írták alá az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot.

A vállalat folyamatosan toboroz légiközlekedési szakembereket, és a neves egyetemekkel kötött együttműködési megállapodás kölcsönösen előnyös platformot biztosít a feleknek: a WIZZ minőségi felsőoktatási háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket tud felvenni, az egyetemek pedig kiváló karrierlehetőséget biztosíthatnak hallgatóiknak.

Az új partnerség egyedülálló lehetőséget nyújt az együttműködő egyetemek hallgatóinak, hogy betekintsenek az utasszállító pilóták mindennapjaiba. Ezen felül a WIZZ közvetlen hozzáférést biztosít a légitársaság felvételi folyamataihoz, segítve a legtehetségesebb kadétok első lépéseit karrierjük kezdetén.

A budapesti sajtótájékoztatón Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója elmondta: „Örömmel jelentjük be ezt a kölcsönösen előnyös partnerségi megállapodást Magyarország, Lengyelország, Észtország és Litvánia öt egyetemével. Az együttműködés megerősíti elkötelezettségünket az iránt, hogy a legjobb tehetségekkel bővítsük a Wizz Air folyamatosan növekvő, kiváló csapatát. A partnerség lehetővé teszi, hogy a legjobbak közül is a kiemelkedő jelentkezőket vonzzuk a Wizz Airhez, miközben a hallgatók számára lehetőség nyílik, hogy felfedezzék a WIZZ világát és megismerjék a vonzó karrierlehetőségeket és képzési programokat, amelyeket a légitársaság pilótáinak nyújt.