NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A Wizz Air minden eddiginél nagyobb fejlesztésbe kezd

21 új gép, 4 új célállomás, 70 új útvonal, heti 700 új indulás.

A Wizz Air,Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma megkezdte történetének legnagyobb fejlesztését, amellyel a teljes hálózat tevékenységét felfuttatja. A következő 17 hét során 21 új gép érkezik a WIZZ bázisaira Európa-szerte, 70 új útvonalat és heti 700 új indulást támogatva. A hálózathoz 4 új célállomás csatlakozik júliusig: Athén, Tallinn, Harkov és Bécs, az osztrák főváros egyben a légitársaság legújabb bázisaként is működik majd. A WIZZ 2018-as bővülése több mint 2 milliárd* dolláros befektetést jelent összesen 11 bázison Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Lengyelországban, Ukrajnában, Romániában és Grúziában.

A Wizz Air bővülése Budapesten indul egy új Airbus A320 érkezésével, amellyel a budapesti flotta immár 11 gépesre növekszik. A légitársaság egyúttal megkezdi legújabb izgalmas járatának üzemeltetését a norvégiai Stavangerbe.

A WIZZ folytatja növekedését egész Európában, a lehető legalacsonyabb viteldíjakkal stimulálva a légiközlekedést, miközben elkötelezett az utazási élmény javítása iránt, hogy elnyerje utasai bizalmát és hűségét Európa egyik legfiatalabb flottájának fedélzetén nyújtott kiemelkedő kiszolgálással és páratlan értékű szolgáltatásokkal. A Wizz Air jelentősen hozzájárul a helyi gazdaság fejlődéséhez mindazokban a közösségekben, ahol a cég tevékenykedik, nem csupán a bázisokon közvetlenül foglalkoztatott munkatársain keresztül, de a légiközlekedést támogató iparágak munkaerőpiaca, valamint a helyi turizmus és vendéglátóipar stimulálásával. 2018 márciusa és júliusa között több mint 15 nemzet mintegy 700 légiközlekedési szakembere csatlakozik a WIZZ csapatához, hogy részese lehessen a légitársaság növekvő sikerének.