NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése

Idén teljesen megújul hazánk egyik legnagyobb autókereskedése, a Duna Autó Zrt. A felújítási munkálatok nem érintik a szerviz és az egyes márkakereskedések munkáját. Azok továbbra is folyamatosan, nyitvatartási időben várják az ügyfeleket.

A családi kézben lévő cég jelenleg 13 márkát forgalmaz, azonban a megújulásnak köszönhetően a következő időszakban újabb márkákkal bővül a kínálat. A Budapest III. kerületében, négyhektáros területen található kereskedés ad otthon többek között a hazai piacra nemrég visszatért Lada márkának, emellett felépítmény nélküli Fiat, Hyundai haszonjárművek forgalmazásával is foglalkozik. A privát vásárlók mellett széles körben kínál autóvásárlási és finanszírozási megoldásokat cégek számára is.

Az autókereskedés teljes megújulása 2018 elejére fejeződhet be. A munkálatok eredményeképpen a nemzetközi előírásoknak megfelelő, 21. századi élményt kínáló szalonok jöhetnek létre. A rekonstrukciós munkálatoknak köszönhetően pedig teljesen megújul a Duna Autó Zrt. parkja is.