NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Folytatódó együttműködés a Waberer’s és a Michelin között

Tíz éves partnerség folytatásáról döntött a Waberer’s a Michelin Hungária Kft; az új szerződést, amely megerősíti a két cég között hosszú ideje meglévő együttműködést, augusztus 30-án írták alá.

A Michelin teljes körű abroncsgazdálkodási szolgáltatást nyújt a Waberer’s számára, amely magába foglalja valamennyi, a teherabroncsok gazdaságos üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenységet, például a szerelést, karbantartást, beállítást, nyomon követést a vállalat 7000 járművén.

Folyamatosan fejlődő szállítmányozási vállalatként számunkra kiemelten fontos, hogy a járműveinken futó abroncsok kimagasló üzemanyag megtakarítással és maximálisan hosszú futásteljesítménnyel rendelkezzenek. A Michelin szolgáltatása jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy alaptevékenységünkre koncentrálhassunk, és működésünket így még hatékonyabbá tegyük.”  – mondta el Lajkó Ferenc, a Waberer’s International Nyrt. vezérigazgatója.

Szilágyi Ákos, a Michelin teherabroncs flottamanagement magyarországi vezetője kiemelte: „A Michelin Solutions szolgáltatás igazi értékét partnerünk számára abban látom, hogy a folyamatos és precíz műszaki támogatásunk mellett, az abroncsok valamennyi teljesítményét maximalizálni tudjuk, jelentősen meghosszabbítva ezzel egy-egy termék teljes, biztonságos futását. Nagy öröm számunkra, hogy megerősítést nyert ez a hosszú évek óta meglévő együttműködés”.