NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A FlixBus továbbfejleszti lengyel hálózatát

A FlixBus kiterjeszti együttműködését a PolskiBus.com-mal. A PolskiBus.com értékesítési felületének és hálózatának integrálásával a FlixBus a legerősebb ajánlatot alakítja ki Lengyelország távolsági buszpiacán. Új nemzetközi és belföldi csatlakozások válnak elérhetővé a FlixBus kínálatában számos lengyel város és Németország, Ausztria, Csehország, Magyarország, valamint Szlovákia között.

Piotr Bezulski, a PolskiBus.com ügyvezető igazgatója elmondta: „A FlixBus okos szolgáltatásait, magas biztonsági és minőségi előírásait integrálva hálózatunkba további célcsoportokat érünk el, új időszakot kezdünk a lengyel mobilitási piacon.

Jochen Engert, a FlixBus ügyvezető igazgatója: „Ez a kiterjesztett együttműködés a következő lépés afelé, hogy Lengyelországot még szorosabban összekössük az európai hálózatunkkal. Kombinálva a technológiai innovációt és szolgáltatásainkat a PolskiBus.com helyi tapasztalatával még több utas számára tesszük elérhetővé a zöld utazás élményét. 2018-tól kezdve teljes mértékben integráljuk a hálózatunkat és a legvonzóbb ajánlatot biztosítjuk a lengyel utasoknak.

A piacra lépése óta eltelt négy évben a FlixBus európai szinten 250 buszpartnerrel kötött együttműködési megállapodást. A FlixBus a hálózatfejlesztés, ügyfélszolgálat, minőségellenőrzés, marketing, sales, jegyárusítás, árazás, üzletfejlesztés és technológiai fejlesztés feladatköreit látja el, míg a helyi partnerek a buszok üzemeltetéséért felelnek. Ezzel a stratégiával a FlixBus sikerrel nőtte ki magát induló startupból Európa legnagyobb buszhálózatává.

A PolskiBus.com több mint öt éve szolgáltat a lengyel utasoknak. 2011-es alapítása óta a cég folyamatosan fejlődik, összeköttetést kínálva belföldi városok, illetve Lengyelország és Németország, Ausztria, Magyarország, Csehország, valamint Szlovákia között.

Jegyek az európai országokba továbbra is elérhetők lesznek a www.PolskiBus.com oldalon és hamarosan a www.FlixBus.hu oldalon, illetve a FlixBus mobilalkalmazásban is, valamit 30.000 partnerügynökségnél Európa-szerte.