NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A FlixBus megduplázta amerikai hálózatát

A FlixBus megduplázta amerikai hálózatát

A sikeres dél-kaliforniai, nevadai és arizónai piacra lépés után a zöld buszok Sacramento, Reno és a BayArea területén is felbukkantak.

A májusi piacra lépést követően a FlixBus az elmúlt hetekben további viszonylatokkal növelte kínálatát az USA-ban olyan közép- és dél-kaliforniai csatlakozásokat hozzáadva hálózatához, mint San Francisco, Sacramento, Bakersfield és San Jose, így az országban 40-re nőtt az állomások száma. A társaság vezetői úgy látják, hogy az általuk kínált új utazási alternatívát tárt karokkal fogadták az amerikaiak, a mostani hálózatbővítés hátterében éppen a növekvő igények kielégítése áll.

A májusi induláskor elsőként Los Angeles, Las Vegas, Phoenix és Tucson került összeköttetésbe zöld buszokkal az USA-ban. Az amerikai terjeszkedéssel a FlixBus minél több amerikait szeretne arra ösztönözni, hogy a parkolóban hagyják autóikat, és fenntartható közlekedési módot válasszanak.

Sacramento és San Francisco között 4,99 dollártól, hosszabb útvonalakon, például San Francisco és Los Angeles között 9,99 dollártól kezdődnek a jegyárak.