NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Egyszerűbb útdíjkezelés az MSTS Tolls-szal

Egyszerűbb útdíjkezelés az MSTS Tolls-szal

Az autópályadíjak növekednek – egyszerűsítse az autópályadíj-kezelését! Az MSTS Tolls megoszt néhány tippet és trükköt az útdíjak kezeléséről.

A díjak növelésével kapcsolatos hírek továbbra is csak jönnek.A német autópályadíjak közel 40 százalékkal emelkedtek több teherautó-kategória esetében, és a magyar kormány a közelmúltban 6–20 százalékos áremelkedést jelentett be. A fuvarozócégeknek meg kell találniuk a módját, hogyan ellensúlyozzák az úthasználati díjköltségeket anélkül, hogy lemondanának a profitról. Mit tehet Ön?

Először is csökkentse az autópályadíj-kezelés idejét és munkáját. Az autópályadíj-termékek rendezése és kezelése sok szállítótól túl sok időt vesz igénybe. Adja hozzá a kereséshez szükséges időt, hogy mely termékekre van szükség, és az általános költségek tovább emelkednek. Egy megoldás: egyablakos vásárlás az összes autópályadíj-termék esetében. Az MSTS Tolls egy korszerű online portált kínál az autópályadíj-termékek megrendelésére és kezelésére a hét minden napján. Láthatja, hogy mely teherautókat szerelték fel eszközzel, és milyen megoldások állnak rendelkezésre az utazási útvonalak alapján. Az Eurovignette automatikus megújítása időtakarékos az Eurovignette-országokon gyakran áthaladó flották esetében (Hollandia, Dánia, Luxemburg).

Másodszor, az MSTS Tolls pénzt takaríthat meg Önnek, kombinálva a termékeket több díjfizetési területre. A szélvédőn lévő számos OBU nemcsak akadályozza a vezetők kilátását, hanem a bérleti díjat vagy az egyes dobozokhoz való letétet is jelenti. Az egyetlen eszközért fizetett díjak nem magasak, de ha megszorozzuk minden dobozzal a flottája minden teherautóját, az komoly összeget tesz ki. Például egy 20 teherautóból álló flotta akár 2000 eurót is fizethet az OBU-díjakból, amikor Európa-szerte futnak a járművek. Egy EETS-kompatibilis OBU telepítése több ország esetén segíthet a költségek csökkentésében.

Harmadszor: az autópályadíjak utólagos fizetése, ha lehetséges, a jobb pénzáramlás érdekében. Az MSTS Tolls HuGO utólag fizetett opciót kínál a magyar autópályadíjak számára. Ez más partnerekkel nem lehetséges.

Negyedszer, használja a III. szintű adatokat és a korszerű jelentéstételt az autópályadíj-tevékenységek jobb áttekintése érdekében a teherautó és a flotta szintjén. Ha nagyobb átláthatóságot ér el, módosíthatja a költségeket, és növelheti a nyereséget.

Ne hagyja, hogy az áremelkedések csökkentsék a nyereségességét! Lépjen kapcsolatba az MSTS Tolls-szal, hogy megtudja: a jobb autópályadíj-kezelés hogyan takaríthat meg pénzt Önnek!