Az Alba-Fix Kft. a Pappas Auto Magyarország Kft-től rendelt új Mercedes- Benz Actros járművekkel bővíti járműparkját

A 10 új Mercedes-Benz Actros beszerzésére vonatkozó szerződés ünnepélyes aláírására február 8-án került sor Székesfehérváron. 

128  járműből álló gépparkjával és körülbelül 15 millió éves futott kilométerrel az  Alba-Fix Kft. Fejér megye egyik legjelentősesbb fuvarozója. A komplett  és részrakományok fuvarozását vállaló cég az Alba-Zöchling cégcsoporthoz  tartozik, amely 1989-ben alakult, profilja a  szállítmányozás, fuvarozás, raktározás és vámügynöki tevékenység. A  dinamikusan fejlődő cég járműparkja tovább bővül. A mai napon ünnepélyes  keretek között került sor 10 új Mercedes-Benz Actros  vásárlására. Az Alba-Fix Kft. 1996 óta a Pappas Auto partnere. A több, mint  két évtized során az autókereskedés mindvégig megfelelt az ügyfél által  támasztott követelményeknek, melyek a megbízhatóság, magas minőség,  alacsony üzemeltetési költségek és modern elvárások.

A cég járműveinek 95  százaléka Mercedes-Benz gyártmányú. Az első, még 1996-ban vásárolt tehergépkocsi egy Mercedes-Benz 1934 LS vontató volt, a jubileumi  100. Mercedes-Benz járművet pedig 2015-ben helyezték üzembe  a Pappas Auto értékesítői segítségével. A fuvarozó cég és Magyarország  vezető autókereskedelmi vállalata közötti gyümölcsöző együttműködés  jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ünnepélyes  ceremónián a Pappas Auto anyavállalata képviseletében a salzburgi  székhelyű Pappas Holding ügyvezető igazgatója, Mag. Peter Modelhart is  részt vett.

Kovács Péter, a Pappas Auto Mercedes-Benz új tehergépkocsi értékesítési vezetője az eseményen kihangsúlyozta: “Nagyon fontosnak tartjuk, hogy  haszongépjármű szervizszolgáltatásunk is megfeleljen a 21. század  kihívásainak. Ezért 2018 áprilisában megnyitjuk legújabb haszongépjármű szervizünket Székesfehérváron.” A szolgáltatás bővülését  az Alba-Fix Kft. vezetősége is örömmel fogadta.