NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Gyorsított körjáratú buszjárat indul Debrecenben

Gyorsított körjáratú buszjárat indul Debrecenben

A Határ úti Ipari Parkban megnövekedett utazási igények kiszolgálása érdekében új járatot indít a Debreceni Közlekedési Vállalat.

Az elmúlt időszakban nagy ütemben fejlődött a Határ úti Ipari Park, új munkáltatók jelentek meg, valamint több, már meglévő vállalat bővítette dolgozói létszámát. Növekedett az utazási igény is a városrészben, ezek kiszolgálása érdekében a Debreceni Közlekedési Vállalat új járat bevezetésével biztosítja a Határ úti Ipari Parkban dolgozók utazását.

A 146E jelzésű autóbusz gyorsított körjáratként közlekedik majd a Nagyállomás–Petőfi tér–Erzsébet utca–Külsővásártér–Nyugati utca–Segner tér–Kishegyesi út–István út–4-es számú főút–Határ út–Richter Gedeon utca–Kígyóhagyma utca–Richter Gedeon utca–Határ út–Kishegyesi út–Segner tér–Nyugati utca–Külsővásártér–Erzsébet utca–Petőfi tér–Nagyállomás útvonalon.

Az új járat bevezetésével a jelenlegi 46-os és 46Y-os járatok a megszokott útvonalukon közlekednek majd, de csak az Inter Tan-Ker Zrt. elnevezésű megállóhelyig, egységesen 46-os jelzéssel. A jelenlegi 46E jelzésű járatok gyors jellege és útvonala nem változik az új 146E jelzésű járat bevezetését követően sem.

 

civishir.hu