NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Felhasználóbarát funkciókat fejlesztenek

Felhasználóbarát funkciókat fejlesztenek

A logisztikai startup, a Saloodo! alig négy évvel a bemutatása óta világszintű alkalmazással rukkolt elő, az új platformjuk hatalmas mérföldkő a közúti áruszállítás digitalizációjában. A megoldás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és már nemcsak Európában, hanem a Közel-Keleten és Afrikában is használják.

Az új digitális alkalmazás egy olyan platform, amelyet az egész világon lehet használni. Az újdonság kiterjesztett funkciókkal rendelkezik, de természetesen továbbra is cégre szabható az egyes piacok igényeinek megfelelően. Többek között most már nemzetközi szállítás végezhető vele az Európai Unióból Törökországba vagy a Közel-Keletre, és fordítva. A Saloodo! számtalan határokon átnyúló szállítás folyamatot tesz lehetővé, ezáltal még vonzóbbá válik a nagyobb és globálisan aktív vállalatok számára.

Az alkalmazás olyan opciókat is kínál, mint a teherautóval történő szállítás megrendelése, akár konvojban is. Ezt az opciót korábban a közel-keleti és az afrikai piacokon is tesztelték, és a speditőrök nagyra értékelték, hogy a konvojban fuvarozott áruk jóval nagyobb biztonságban voltak, mintha külön-külön szállították volna őket.

A Saloodo! hamarosan olyan felhasználóbarát funkciókkal egészül ki az európai piacon, mint például a WhatsAppon keresztül közzétehető szállítási ajánlatok. Ennek köszönhetően a fuvarozók ezen a kommunikációs csatornán is tájékozódhatnak a legújabb szállítási keresletről, és akár ajánlatokat is tehetnek azokra. Ha a szállítmányozó elfogadja az ajánlatot, akkor a fuvarozó minden, a szállításhoz szükséges információt és dokumentumot megkaphat.