A GEFCO Magyarország kínai klímaipari céggel kooperál

A GEFCO Magyarország kínai klímaipari céggel kooperál

A Hi-Trade-Sense klímaipari világvállalat az ipari ellátási láncokhoz kapcsolódó szolgáltatások globális szállítójaként ismert és az autóipari logisztika területén Európában vezető helyen álló GEFCO Csoport magyarországi leányvállalatát választotta komplex szállítmányozási és logisztikai feladatainak biztosítására.

A GEFCO Magyarország partnerségi szerződést írt alá a Hi-Trade-Sense Climate Industrial Corporation-nel, amely egy klímaberendezésekre specializálódott kínai vállalat.Mostantól a GEFCO magyarországi szakemberei felelnek azért, hogy a szlovéniai Koper kikötőjéből a klímaberendezések időben megérkezzenek a célállomásukra. A Hi-Trade-Sense a magyar piacon elsősorban lakossági és vállalati felhasználóknak kínál klímaberendezéseket. A GEFCO a professzionális berendezések szállítmányozásán felül több mint 1000 négyzetméteres raktárkapacitást, raktározást és a termékek teljes körű kezelését is biztosítja, komplex szolgáltatást nyújt.

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan globális nagyvállalat, mint a Hi-Trade-Sense minket választott partneréül a komplex logisztikai és szállítmányozási feladatok elvégzésére. Mindez összhangban áll azzal a törekvéssel, hogy nem csupán a termékek szállításával, hanem számos addicionális szolgáltatással is segítsük ügyfeleinket. Garanciális kérdések és jótállási jegyek kezelését, komplex raktározási és termékkezelési folyamatokat is biztosítunk a Hi-Trade-Sense számára” – mondta Zafer Özkök, a GEFCO Magyarország ügyvezetője.

Ahogy megérkeznek konténerekben a termékek a koperi kikötőbe, a GEFCO elszállítja őket a Budapest közelében található biatorbágyi raktárába, ahol típusuk szerint külön helyiségben helyezik el őket. A termékeket logisztikai folyamatok után a végső megrendelőkhöz szállítják.