NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Magyarországra is korábban érkezhetnek a UPS által szállított amerikai csomagok

Magyarországra is korábban érkezhetnek a UPS által szállított amerikai csomagok

A UPS kibővített szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfeleik az Egyesült Államokból ugyanolyan gyorsan juttassák el csomagjaikat 57 kulcsfontosságú nemzetközi piacra – köztük Magyarországra is -, mint belföldi szállítmányaikat. Az USA-ból szállított küldeményeket szombati felvétellel már aznap feldolgozzák és elindítják, és a korábbinál egy nappal korábban, már hétfőn kiszállítják.

“Egy nap nagy különbséget jelenthet a nemzetközi ügyfeleknek, akik úgy döntenek, hogy külföldről rendelnek – mondta el Nando Cesarone, a UPS International elnöke.– Jelentős lehetőségeket látunk az Egyesült Államokban működő vállalkozások, különösen a kis- és közepes méretű online kereskedők számára, hogy minőségi termékeiket a nagy növekedésű nemzetközi piacokra exportálják, ezzel együtt pedig a nemzetközi ügyfeleik is jelentős többlethez jutnak. A UPS az intelligens globális logisztikai hálózatunkhoz való csatlakozásával segíti az ügyfelek elvárásainak kielégítését és a helyi ország online kereskedőivel való versenyzést.”

Az export a vállalatok számára nemcsak az új ügyfelek és partnerek ajtóinak megnyitásával járhat, hanem további bevétel növekedést is hozhat. Azok a cégek, amelyek több országba is exportálnak, közel 8,5 százalékkal jobb eséllyel maradnak a piacon, mint a nem exportáló vállalatok. Jelenleg 30 millió amerikai vállalatból kevesebb, mint 1% exportál; ráadásul ezek közül is egy 58%-os többség mindössze egyetlen országba szállít, miközben a fogyasztók 95%-a az Egyesült Államokon kívül található, így egy hatalmas lefedetlen piac lehet érett az újdonságokra.

A UPS kibővített szolgáltatása egyben azt is jelenti, hogy az online vásárlók kevésbé hagyják magukra az online bevásárló kosarakat, mert a gyorsabb kézbesítés erősíti az online versenyképességet és nemzetközileg építi az e-kereskedők márkáját. Az amerikai e-kereskedők szeretnének a határokon túlra terjeszkedni, és kevesebb megvalósultalan eladást produkálni azáltal, hogy közvetlenül a raktárból szállítás lehetőségét és más UPS teljesítési megoldást választanak.