NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Új PEUGEOT PARTNER: International Van Of The Year 2019 Szeptember

Új PEUGEOT PARTNER: International Van Of The Year 2019 Szeptember

Szeptember 19-én, szerdán, az új PEUGEOT PARTNER nyerte el Hannoverben a neves International Van of the Year 2019 (Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2019) díjat. Ez az elismerés a PEUGEOT-munkatársak odaadó munkájának is szól, akik segítették a márka fejlesztési stratégiájának lényegét megtestesítő projekt megvalósulását.

A rangos díjat a PEUGEOT PARTNERnek már – a néhány hét múlva esedékes – piaci bevezetését megelőzően sikerült megszereznie. Az új PEUGEOT PARTNER immár az ötödik PEUGEOT gépjármű, amelyik a díj 1992-es megalapítása óta a megtisztelő „Van Of The Year” címben részesült.

Az új PEUGEOT PARTNER egyedülálló dinamikus és akusztikus jellemzőkkel, magas műszaki tartalommal és komoly biztonsági felszerelésekkel büszkélkedhet. Kétféle hosszméretben (4,40 m és 4,75 m) kapható, és az erőforrások, valamint a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések széles tárházát kínálja használóinak.
A modell két jelentős és egyedülálló újítást is kínál: a rakomány biztonságos szállítását garantáló túlterhelésjelzőt, valamint a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó Surround Rear Vision rendszert.

A PEUGEOT PARTNER kínálatában a szegmensben világújdonságként megjelenik a PEUGEOT i-Cockpit®, amely teljesen új vezetési élményt és nagyobb hatékonyságot biztosít.