NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A KKV-k érdekében fejleszt a UPS

A KKV-k érdekében fejleszt a UPS

A UPS a mai napon bejelentette, hogy Európa szerte későbbi csomagátvételi lehetőséget vezet be. A fejlesztés révén az ügyfelek a kontinens minden országában, közel 52 000 irányítószámon még rugalmasabban férhetnek hozzá a UPS globális logisztikai hálózatának személyre szabható megoldásaihoz.

Az európai ügyfelek mostantól akár este nyolcig feladhatják csomagjaikat, így összesen akár nyolc órával kitolhatják a termékeik előállítását. Az országon belüli tranzitidők további 8 000 irányítószámon csökkentek, így valamennyi UPS termék gyorsabbá vált Európában.

A UPS 2017-eseurópai’ Pulse of the Online Shopper™’kutatása szerint az online vásárlók 52 százaléka nem vásárolja meg a kiválasztott kosarát, amennyiben a kiszállítási időt túl hosszúnak találja. A későbbi átvételi- és rövidebb tranzitidőnek hála az európai ügyfelek gyors, mégis kedvező árú kiszállítással növelhetik a vásárlóik elégedettségét a UPS Standard, a cég leggazdaságosabb szárazföldi szolgáltatása segítségével.

A most bejelentett fejlesztés a UPS 2019-ig kivitelezendő 2 milliárd dolláros európai befektetésének része. A UPS egyebek mellett ebben a programban jelentett be nemrégiben egy 130 millió eurós új létesítményt Eindhovenben, és nyitott meg egy 120 millió fontért épített központot Londonban és agy 100 millió dolláros központot Párizsban, de az év elején Magyarországon megnyitott új központ is ebbe a sorba illeszkedik. Az ezekhez hasonló beruházások révén az ügyfelek már az európai lakosság 80 százalékát két munkanapon belül elérhetik a UPS Standard szolgáltatással is.