NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Autósegély-szolgáltatás ajánlattal erősít a megújult ClubSmart

Autósegély-szolgáltatás ajánlattal erősít a megújult ClubSmart

A Shell hűségprogramjának tagjai mostantól nemcsak digitális kártyával gyűjthetik pontjaikat mobiltelefonjukon keresztül,hanem sokkal szabadabban használhatják fel azokat. A program új autósegély-szolgáltatásának köszönhetően pedig nyugodtabban kelhetnek útra, így teljes mértékben a vezetés élményére koncentrálhatnak.

Manapság egyre ritkábban látni, hogy valaki az út szélén saját maga áll neki kereket cserélni, vagy más autósokat int le segítséget kérni. Ez nemcsak a nőkre igaz –  a férfiak is egyre kevésbé kezdenek neki utcai ruhában bíbelődni a pótkerékkel. Persze ez azzal is magyarázható, hogy a mai autók már bonyolult szerkezetek, és akár egy egyszerű akkumulátorcsere is komolyabb szakértelmet igényel.

Pedig az olyan kellemetlen meglepetések, mint a defekt vagy hirtelen elfogyott benzin, mostanság is gyakran teszik próbára a gyanútlan autósok idegeit nemcsak hosszabb utazások, hanem a napi ingázások során is.

Ha biztonságosan leparkoltuk autónkat és magunkat is biztonságba helyeztük, már csak ki kell hívni a ClubSmart Allianz Assistance által üzemeltett autósegély-szolgálatát, akik onnan átveszik az irányítást és gondoskodnak arról, hogy minden gördülékenyen menjen. A program aktív tagjai számára elérhető autósegély-szolgáltatást defekt, akkumulátor lemerülés, téves üzemanyag tankolás, üzemanyag kifogyás esetén lehet igénybe venni, illetve tanácsadástis lehet kérni, például az autó sérülésével járó esetekben.

Emellett a megújult ClubSmart program számos új meglepetéssel jutalmazza a hűséges vásárlókat – az időszakosan elérhető exkluzív ajándékok mellett újdonság, hogy a tankolással gyűjtött pontok kedvezményre válthatók a shopban található termékekre, szolgáltatásokra vagy üzemanyagra, és mostantól minden 10 pont 10 forint kedvezményt jelent a vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig. Az új partnereknek köszönhetően pedig a Booking.com-on foglaláskor, és a Rentalcars.com-on autóbérlésnél is lehet már ClubSmart pontokat gyűjteni.

Aktív tagnak azok számítanak, akik regisztrált ClubSmart tagok, havonta legalább 1 Alap ClubSmart pontot gyűjtöttek és rendelkeznek elektronikus online fiókkal.