Tisztújítás az MLBKT-nél

Tisztújítás az MLBKT-nél

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) május végi közgyűlésén megválasztották a következő kétéves időszak elnökségét.

Az MLBKT az alapszabályában rögzítetteknek megfelelően kétévente új elnökséget választ. Az elnökség szavazás útján dönt az elnök és a társelnök személyéről. Az új elnökség tagjai: Barla-Szabóné Illés Nóra, logisztika és supplychain igazgató, Auchan Magyarország Kft.; Barna Zsolt, ügyvezető igazgató, Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.;Chikán Attila, egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem;Csicsmann Péter, ügyvezető, Next Generation Hungary Kft.; Csonka Endre, vezérigazgató, Első Pesti Malom Zrt.; Déri András, ügyvezető, Logisztika Kft.;Gelei Andrea, egyetemi tanár, Vállalatgazdaságtan Intézet, Budapesti Corvinus Egyetem; Gábor Zsolt, ügyvezető, ProcurCon Kft.; Gál István, projektmenedzser, BI-KA Logisztika Kft.; Horváth Péter, logisztikai vezető, Ice Solution Kft.; Kellner Mária, ellátási lánc igazgató, Béres Gyógyszergyár Zrt.; Kis Gábor, csoportvezető, Robert Bosch Elektronika Kft.; Turi Gábor, ügyvezető igazgató, PULTRANS Vasúti Szállítmányozási Kft.; Tüske Zsuzsa, ügyvezető, J&J Center Kft.; Urbán Attila, ellátási lánc menedzsment vezető, CLAAS Hungária Kft.

A 15 tagú elnökség 2018. június 20-i elnökségi megbeszélésén választott új elnököt és társelnököt. A szavazás előtt Chikán Attila leköszönő elnök adott áttekintést a régi és új elnökségi tagok számára az előző kétéves ciklus legfontosabb eredményeiről, a stratégiaalkotási munka státuszáról, az egyesület előtt álló legfontosabb feladatokról. Kiemelte, hogy az új elnökség feladata a közgyűlésen is bemutatott, széleskörű felmérésre alapozott stratégiai célok megvalósítása lesz. A Társaság a tagok közötti személyes és üzleti kapcsolatok építésével, komplex tudásátadási és információmegosztási tevékenységgel és aktív szakmai képviselettel szeretné a hazai szakembereket segíteni a gyorsan változó gazdasági és társadalmi környezet kihívásainak kezelésében. Az ezt követő titkos szavazáson a jelen lévő elnökségi tagok elnöknek választották Csonka Endrét, az Első Pesti Malom Zrt. vezérigazgatóját és társelnöknek Chikán Attila egyetemi tanárt. Csonka Endre a szavazást követően röviden felvázolta pályafutását, szakmai kapcsolatának történetét az MLBKT-val, és pár szóval beszélt terveiről is. Hangsúlyozta, hogy támaszkodni szeretne és számít a társelnök, Chikán Attila, valamint az egész elnökség és a titkárság támogatására az MLBKT kitűzött céljainak elérésében. A szakterületi alelnökök megválasztására a szeptemberi ülésen kerül sor.