Marin Pavicic a legjobb DAF szerelő Európában

Marin Pavicic a legjobb DAF szerelő Európában

Marin Pavicic (33) nyerte meg a 2018-as Év Európai DAF Szerelője díjat, aki a Walter Aichwalder márkaszervizben dolgozik az ausztriai Klagenfurtban. A verseny különféle feladatokból és tesztekből álló európai döntőjét a DAF Trucks eindhoveni központjában rendezték meg. A díjat Johan Drenth, a DAF Trucks N.V.aftersales igazgatója adta át.

Az európai döntőn a tizennyolc versenyző számos motorokkal és járműrendszerekkel kapcsolatos elméleti, illetve gyakorlati feladat végrehajtásával adott számot képességeiről.

„A DAF az Év Európai Szerelője verseny megrendezésével a márkaszervizekben dolgozó profi szerelők fontosságát szeretné kihangsúlyozni” – mondta Johan Drenth. „Ez elsősorban a szakmájuk elismerése. A korszerű tehergépkocsik fejlett műszaki színvonalú járművek, amelyek szervizeléséhez széles körű és mélyreható műszaki szaktudás szükséges. Ráadásul a műhelyben a szerelő a DAF márkakereskedő névjegye, aki fontos szerepet játszik az ügyfélelégedettség terén. Ez az egész a legapróbb részletekbe menően minőségi szolgáltatásnyújtásról szól.”

 

Év Európai DAF Szerelője

A DAF márkaszervizek Európa-szerte benevezhetik szerelőiket az Év Európai DAF Szerelője versenyre. Ez két részből áll. Az első évben a jelentkezők a nemzeti bajnoki címért versengenek minden egyes országban. A következő évben az egyes országok győztesei mérkőznek meg egymással az európai döntőn.

 

„Minden nap egy kihívás”
Marin Pavicic 15 éve dolgozik a Walter Aichwalder márkaszervizben Klagenfurtban. Gyakornokként kezdte, majd a ranglétrát végigjárva ma már szervizvezetői pozíciót tölt be. Marint teljesen meglepte a győzelme.„Ez egy leírhatatlan érzés” – mondta. „A feladatok és a tesztek nagyon bonyolultak voltak, ezért meglehetősen feszült voltam. Nagyon büszke vagyok, hogy megnyertem a díjat!”Véleménye szerint mi jellemzi a jó szerelőt?„Minden napot egy új kihívásnak kell tekinteni” – mondta. „Ezáltal folyamatosan tanulsz, amitől jobb szakemberré válsz.”