NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Közlekedési Szövetség

A Magyar Közlekedési Szövetség (MKSZ) 2018. február 13-án megtartott tisztújító közgyűlésén dr. Várszegi Gyula elnök mandátumát egyhangúlag, kétéves időtartamra meghosszabbították.

A városi közlekedési társaságokat és a közlekedéshez kapcsolódó szolgáltatókat is a tagjai között tudó MKSZ öttagú elnöksége 2018. február 24-től kétéves időtartamra: dr. Várszegi Gyula; Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója;dr. Dabóczi Kálmán, a BKK Zrt. vezérigazgatója; Nagy Attila, a DKV Zrt. vezérigazgatója; dr. Tenk Gábor, az INTER TAN-KER Zrt. vezérigazgatója. A felügyelőbizottság új tagja: dr. Ludvig László, a Siemens Zrt. Mobility Divízió igazgatója.

A Szövetség 2018-ban is folytatja munkáját, amelynek célja elsősorban a városi közösségi közlekedés szakmai kérdéseinek megvitatása, közös álláspont kialakítása, valamint az ezen a területen tevékenykedő társaságok közös szakmai érdekképviselete. Ebben az évben is fontos célkitűzés a közlekedési kultúra javítása, amellyel az MKSZ nemcsak a tagjai, de valamennyi utas elégedettségének növelését is szeretné elérni.