NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Meghosszabbított regionális újságírói pályázat a Siemensnél

A digitalizáció és az Ipar 4.0 témájában,12 közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak az újságírók a Siemens Press Award 2017-re.A pályázat alapelve a modern társadalom fontos témáiról tudósító újságírók elismerése és a média munkatársai közötti tapasztalatcsere támogatása a közép-kelet-európai régióban. A 3 nemzetközi nyertes egyenként 1000 eurós fődíjban részesül.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017. augusztus 28-ig még lehet jelentkezni a Siemens regionális újságírói pályázatára. A Siemens Press Award 2017-re összesen tizenkét országból, köztük Magyarországról pályázhatnak a média munkatársai. Bárki nevezhet, aki a digitalizáció, vagy a napjainkban is zajló negyedik ipari forradalom témájában, akár hazai, akár nemzetközi vonatkozásban publikált a sajtóban a 2016. október 1. és 2017. augusztus 28. közötti időszakban.A pályázat követelményeivel és feltételeivel kapcsolatban további információ a www.siemens.hu/pressaward2017 weblapon található.

A benyújtott pályázatokat minden országban szakértő zsűri értékeli. A döntőbe az egyes országok első helyezett pályázatai jutnak, ahol egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri választja ki a régió három legkiemelkedőbb pályázatát. A közép- és délkelet-európai térség legjobb újságíróinak járó, presztízst jelentő elismerés mellett a Siemens a három nemzetközi nyertest fejenként ezer euróval jutalmazza.

A Siemens arra kéri az érdeklődő újságírókat, hogy küldjék be pályázatukat elektronikus formában a kommunikacio.hu@siemens.com e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre: Siemens Zrt. Kommunikáció, 1143 Budapest, Gizella út 51-57. A pályázatok benyújtásának határideje 2017. augusztus 28.