NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

DB Schenker szállítja az Ezüst Nyilakat a Hungaroring-re

DB Schenker a Mercedes-AMG Petronas Motorsport hivatalos logisztikai szolgáltatója és felelős minden európai Grand Prix hétvége logisztikájáért.

Egy flotta Mercedes-Benz ACTROS a DB Schenker színeiben fogja szállítani a két Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ versenyautót, az alkatrészeket, a berendezéseket a műhelyek számára, a mérnöki irodát és a modulokat a lakóautóhoz. A versenypályán a DB Schenker szakemberei azért is felelősek lesznek, hogy minden rendben elhelyezésre kerüljön.

Ez magába foglalja a szürke és a fekete konténerek összeállítását a lakóautó kialakításához – egy háromemeletes épület összeállítását tetőterasszal és főzőállomással, amely találkozóhelyül szolgál a VIP vendégek, a gépkocsivezetők, a csapattagok és a média számára.

Egy több mint 30 főből, gépkocsivezetőkből, technikusokból és projektmenedzserekből álló központi csapat felelős azért, hogy a felszerelést időben elszállítsák a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-nak minden európai versenypályára.

Ebben az évben a DB Schenker hét európai versenyt fog ellátni május (Spanyolországban) és szeptember (Olaszországban) között.