Ondřej Koubek visszatért a Scaniához mint közép-európai marketing és kommunikációs vezető

Ondřej Koubek 2017. február 1-jével kezdte meg tevékenységét a közép-európai régió (CER Central European Region) marketing és kommunikációs vezetőjeként. A svéd teherautó és buszgyártó cég már ismerős számára, mivel 2016 májusáig korábban már dolgozott a Scaniánál PR és digitális marketing munkatárs munkakörben, Csehországban.

Az elmúlt hónapokban Ondřej Koubek PR menedzserként erősítette a cseh és a szlovák Samsung Electronics csapatát, és ezalatt az idő alatt elsősorban a Note7 készülék kríziskommunikációját végezte.
Február 1-ével visszatért a megszokott környezetbe a Scaniához. „A Samsungnál töltött idő nem csupán hasznosnak mondható, de ugyanakkor igen kellemes életszakasznak is tartom. Szeretnék korábbi munkatársaimnak megköszönni mindent, valamint az együtt töltött időt és munkát, habár mikor a Scania felkínálta számomra a lehetőséget, egy percig sem hezitáltam. Úgy éreztem, hazatérek” – mondta Ondřej Koubek a pozíciójának változásáról.

Koubek a Scaniánál közép-európai (CER Central European Region) marketing és kommunikációs menedzserként folytatja munkáját, mely által felelős a marketing és kommunikációs tevékenységekért Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

Ondřej Koubek az Osztravai Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karának Rendszermérnöki és Informatikai Szakán végzett, és korábban a cseh televízió motorsport programjának szerkesztője és az adás programigazgatója volt a Sport 5 Televíziónál.